Velkommen til Påtreninga artikkel 2


Velkommen til ditt nye treningstilbud. "På Treninga" er et sport & helseakademi med målsetting om ikke bare å være et alternativt treningstilbud, men et sted hvor du kommer for å lære riktig trening. Vi har lagt stor vekt på å lage et senter hvor alle vil trives, uansett nivå og målsettninger.

Vår daglige leder Trine Hattestad har benyttet største parten av sitt liv på treninga og har gjennom mange år funnet frem til sin trivselsfaktor for trening. Som hun selv sier har det å trives på treninga vært hovedgrunnen til suksess.

Vårt mål er ikke å få deg til å flytte inn på treninga, men å få deg til å føle deg hjemme og dermed komfortabel med veien mot dine egne mål.

Vi står nå klare med et totaltilbud til deg som er glad i å trene. Vårt Gym er spesialplukket av Trine selv og leverandørene vi har valgt er Matrix og Casall. Det beste markedet har å by på.

----------------------------------------

GYMSAL TIL LEIE

Vår nyoppusede gymsal står nå klar til bruk for en mengde aktiviteter. Salen måler 18x8 meter og har vegger på alle kanter som kan benyttes som vant. Perfekt for innebandy, 5er fotball, ringtrening, dans og barnelek. Her kan vennegjenger, idrettslag, firmaer og andre leie salen for 350,- pr time. Ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på 66 80 20 00.

-----------------------------------------------------

BARNEPASS MANDAG, TIRSDAG OG ONSDAG

Det startes også opp med barnepass mandag og tirsdag fra kl 0900 til 1300 og onsdag fra kl 1600 til 1900. Dette er et tilbud til alle våre medlemmer og gjelder for barn i alle aldre. Velkommen inn hele familien.