616783 510804898935404 1653400213 oVelkommen til ditt nye treningstilbud. "På Treninga" er et sport & helseakademi med målsetting om ikke bare å være et alternativt treningstilbud, men et sted hvor du kommer for å lære riktig trening. Vi har lagt stor vekt på å lage et senter hvor alle vil trives, uansett nivå og målsettninger.

Vår daglige leder Trine Hattestad har benyttet største parten av sitt liv på treninga og har gjennom mange år funnet frem til sin trivselsfaktor for trening. Som hun selv sier har det å trives på trening vært hovedgrunnen til suksess.
Vårt mål er ikke å få deg til å flytte inn på treninga, men å få deg til å føle deg hjemme og dermed komfortabel med veien mot dine egne mål.
Vi står nå klare med et totaltilbud til deg som er glad i å trene. Vårt Gym er spesialplukket av Trine selv og leverandørene vi har valgt er Matrix og Casall. Det beste markedet har å by på.
 
Vår pris er kun kr. 439,- pr mnd.  Ingen ekstra kostnad ved innmelding, ingen bindingstid!
Da kan du fritt benytte alle våre tilbud på gruppetrening og spinning i tillegg. Studio byr også på flotte solsenger, massasje, Eximia behandling, samt flere spesialister innen kosthold og programoppsett.