Vi fortsetter med vårt kurskonsept og starter et nytt kurs 7 mars. «Lettere På Treninga» er et kurs som passer for alle som ønsker motivasjon til å legge om kursen for bedre kosthold og mosjon.

Kurset inneholder alt du trenger på veien til et sunnere liv med mer overskudd, mer energi og en lettere hverdag. Vi ønsker rett og slett å gjøre det lettere for deg.

Vi tar for oss alt fra mental trening og motivasjon, rådgivning rundt kosthold og ernæring, samt den fysiske delen som ivaretas av vår PT Gro Storstein Eriksen. Vi mener det viktigste er å skape gode, varige endringer som holder over tid.
 
Til å hjelpe oss med kosthold og ernæring har vi vært så heldige å få Espen Vesterdal  Eriksen med på laget. Espen er bl.a. tidligere verdensmester og OL vinner i kokkekunst. Hans meget klare filosofi om hva som skal til for å spise sunnere er enkel: det må rett og slett smake godt.
 
«Lettere På Treninga» går over 10 uker med 2 kurskvelder pr uke og koster kr 4 000,- for medlemmer og kr 5 000,- for ikke medlemmer inkl. medlemsskap for perioden.

Kurset går hver tirsdag kl. 19.00 – 21.00, torsdag 17.30 – 19.30

Ta kontakt med resepsjonen eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for påmelding.

Du kan også ta kontakt direkte med Gro for mer informasjon om kurset på tlf: 93 24 10 40

Vi gleder oss til å se dere!