Om medlemsskapet

På treninga - Sport og helseakademie et spennende treningstilbud til alle, plassert på Kolbotn, nærmere bestemt i Trollåsveien 4. Vi har store og luftige lokaler på 1600 kvm. Vi jobber for å være et senter med den beste beste veiledning tilgjengelig, både innen styrke og kondisjon. Utstyret på kondisjon og styrke er levert av Matrix og er blant det beste markedet kan tilby. På spinning sykler og aerobicutstyr sverger vi til markedets mest utprøvde modeller fra Casall. Vi har selvsagt også nyoppussede garderober med badstue som kan være godt etter økten.

div

Vår gymsal i kjelleren kan brukes til innebandy og fotball. 3 solarier i hyggelige rom holder våre medlemmer friske i fargen, sommer som vinter.
t.solPrisen hos oss er på 439,- i måneden, ingen innmeldingsavgift, vi har heller
ingen bindingstid. Vi mener det er viktig å tilby service og oppfølging god nok til at våre medlemmer blir fordi de er fornøyd mer enn av et låst abonnement. Vi tilbyr selvfølgelig autogiro for enkelthets skyld.

Vi har en liten sportsbar, hvor vi skal servere korn hver morgen og lette,
sunne lunchretter. Der har vi også god kaffe som man kan nyte sammen med mange hyggelige mennesker etter en god økt.

Uansett hva du selv mener er viktig for å trives på treninga vil vi etterstrebe å møte dine ønsker. Hele vår filosofi bygger på at timene du legger igjen hos oss skal være både trivelige og effektive.