Om trening

Vi "På treninga" har en enkel filosofi. Om du skal legge igjen en mengde treningstimer på et studio skal vi sørge for at tiden du bruker er både effektiv og ikke minst riktig anvendt. Det finnes i dag en masse mennesker som bare bruker tid på treninga og ikke helt finner ut av hva som er best for seg selv og sin kropp. Vi har spesialister hos oss som har både styrke og kondisjon som fagfelt og alle former for mål tilpasses og legges til rette av oss. Vi har valgt det beste tilgjengelige utstyret og vi lover deg topp rådgivning og bistand også når det kommer til kosthold. Våre instruktører har mange års erfaring fra norsk toppidrett og har jobbet målbevist med å tilpasse programmer og løsninger for den enkelte.

t.styrke

Det er hevet over enhver tvil at trening har positiv innvirkning på en mengde faktorer som er betydningsfulle for en arbeidsgiver. Trening som et forebyggende og helseoppbyggende element er vel anvendt tid for arbeidsgiver og arbeidstaker. Det senker sykefravær, øker både humør, disiplin og effektivitet. At trening regelmessig styrker immunforsvaret er en sannhet som flere burde tenke på. Ring oss derfor for en avtale for din bedrift.

Om du er i opptrening etter skade eller har en kronisk lidelse tilpasser vi selvsagt all trening og aktivitet til dine behov og muligheter. Vi tilbyr også egen oppfølging med personlig trener og et "raskt tilbake" program hvor vi kan ta ansvar for hele perioden til du er klar på egen hånd igjen.