Vi er stolte av å kunne tilby våre medlemmer en virkelig god PT tjeneste her "På Treninga". Vi håper dere finner tjenesten både spennende og nyttig. Å benytte en såkalt "Personlig Trener" er for mange litt skummelt i begynnelsen. Mange stiller seg spørsmål som; er dette noe for meg, eller er jeg sprek nok til å benytte en slik tjeneste. Noen tenker også at dette er for de litt mer "Proffe".

Sannheten er faktisk at alle kan få utrolig god nytte av en personlig trener, Det være seg om du trenger starthjelp eller støtte for å nå et personlig mål. En PT hjelper til med råd og veiledning slik at du trener riktig og hjelper deg med motivasjon og effektivitet i treningen. Vi har en variert stall av PTér og vi er sikre på at du finner en du vil trives med.

Vi har satt av et eget lite rom til våre PTér og de som benytter tjenesten. Dette er ikke for at all trening med PT skal foregå der inne, men det gir muligheten til rådgivning og utveksling av informasjon i et område hvor man kan være i fred. Når man så er igang vil dere trene med alt vi har å tilby på vårt senter, også utendørs om det er en god løsning for riktig trening.

Priser og nærmere presentasjon av våre PTér finner du i menyen til høyre.

Du bestiller time direkte hos den PT du ønsker å benytte. Mail og direkte telefonnummer står under hvert bilde.

Våre dyktige PTér