Corebar Vital

Nå lanserer vi vårens store treningsnyhet: COREBAR VITAL™

Endelig en treningsnyhet for deg som ønsker å komme i bedre form uten å hoppe eller løpe. Corebar Vital passer for alle ettersom intensitetsnivået enkelt kan tilrettelegges og justeres av den enkelte deltageren, og at det ikke er noen hopp gjør timen skånsom for ledd. Det er en energisk og enkel time som inneholder full pakke med kondisjonstrening basert på intervalltreningsprinsippet, styrke for kjernemusklene og balanse. Denne herlige treningstimen avsluttes med uttøyning og nedstressende avspenning.

Vi startet opp 3 januar kl 10.00. Meld deg på på vanlig måte.

Corebar Vital™ er det siste tilskuddet i Corebar® konseptet og er tilrettelagt for å passe et bredere spekter av medlemmene enn hva de eksisterende Corebar HIT™ og Corebar™ timene gjør. Corebar® trening forblir en ”snakkis” og omtales ofte i norske og internasjonale medier som en av de hotteste treningsformene på markedetDen norske treningsformen Corebar® har hatt knallsuksess siden lanseringen høsten 2006 og etablert seg på rekordtid i Norge, Sverige, Danmark, Finland og USA. 5 års jubileet markeres med å lansere en helt ny gruppetreningstime vi vet at det er et stort behov for!

Corebar Vital, en effektiv og morsom treningstime som gir viktige helsegevinster; bedret kondisjon og høyere forbrenning, forbedret kroppsholdning, samt en sterkere og smidigere rygg.

Timen er spesielt tilpasset deg som ikke ønsker, eller kan, hoppe eller løpe, og den type time har vært etterspurt av svært mange. En typisk deltager kan være alt fra deg som ikke har trent på lenge og som ønsker å komme seg opp av sofaen, men synes det er tungt å finne motivasjonen, til deg som er trent, men ønsker en time uten hopping. Kort sagt passer timen for ALLE! Sammenlignet med Corebar™ og Corebar HIT™ har Corebar Vital™ en lavere intensitet. Corebar Vital inneholder den samme treningsgleden og effektiviteten som de andre Corebar-timene er så kjent for, og alle vil oppleve både mestringsfølelse og motivasjon til å komme tilbake. Igjen og igjen!

Hvorfor heter det ”Corebar”? ”Bar” fordi vi jobber med en vektet bøyd treningsstang tilpasset øvelsene som er spesielt utviklet for akkurat denne treningsformen. ”Core” fordi core-musklene, eller kjernemusklene, er hovedfokuset og utgangspunktet for alle øvelsene i timen. Core er en betegnelse på musklene rundt nedre del av rygg, mage, hofter og bekken. Disse musklene utgjør kroppens kraft-, balanse- og stabiliseringssenter. Stort sett alle bevegelser vi gjør daglig tar utgangspunkt i denne muskulaturen. En sterk core-muskulatur handler derfor om mer enn en flat mage og smalere midje. En sterk core-muskulatur bidrar rett og slett til bedre helse, fordi det gjør oss bedre rustet til å møte dagliglivets utfordringer, i form av økt styrke og bevegelighet i ryggen, samt muligheten for reduserte spenninger i nakke, rygg og ellers i kroppen. Core-trening er for mange forbundet med kjedelige øvelser, men ikke når du trener Corebar! Dette er definitivt core-trening pakket inn i en morsom, ujålete og effektiv måte.

Åpningstider | Info

Mandag - Torsdag 06.15 til 22.00
Fredag 06.15 til 20.00
Lørdag 09.00 til 18.00
Søndag 10.00 til 20.00
Telefon: 66 80 20 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Timeplan

timer ny

Følg oss på FB

 

Facebook icon